SEO

Sökmotoroptimering (SEO i dagligt tal) berör de aktiviteter vars mål är att öka webbplatsens synlighet i Googles sökresultat.

Sökmotoroptimering omfattar en rad olika områden - inklusive teknisk optimering, länkbyggnad, copywriting, analys, PR och mycket mer.

Med SEO investerar du i din webbsida. Du optimerar sidans värde, användarupplevelse och skapar tillgångar med hjälp av innehåll och länkar. Således bör du se SEO som en långsiktig strategi för din webbplats.

Organisk trafik är gratis. SEO bör ses som en investering. Annonsering är omvänt en kostnad som måste upprätthållas för att fortsätta att leverera värde.

Med SEO stärker du inte bara den organiska trafiken, utan även alla andra trafikkanaler.

Du ökar konverteringsgraden genom den optimerade användarupplevelsen. Du bygger bättre och mer relevant innehåll som kan delas, exempelvis via nyhetsbrev eller sociala medier.

Tycker du att detta låter intressant och vill att din webbplats får mer synlighet i Google?

Läs här på sidan vilka element vi kan hjälpa dig och din webbplats med för optimal synlighet i Google. Ökat värde i SEO kommer att leda din webbplats till leads och försäljning från organisk trafik.

Kom igång redan idag. Boka ett gratis möte med oss så kan vi sammansätta ett projekt som passar ditt företags behov och situation.

Vi hjälper till på olika nivåer beroende på dina behov. Vi hjälper dig oavsett om du har ett SEO-team inhouse eller letar efter en full service SEO-partner.

 

  • Implementering: Vi blir din SEO-avdelning och det verkställande och utförande ledet i relevanta aktiviteter
  • Strategi: Vi hjälper dig med att sätta upp din SEO-strategi så att aktiviteterna återspeglar de områden som optimerar störst värdet
  • Analys: Vi bidrar med SEO-analys av ditt företags webbplats. Såväl interna och externa faktorer såsom personal, marknad och konkurrenter
  • Uppgradering: Vi genomför kompetensutveckling genom coachning, kurser och workshops. Detta gör att även kan stå på egna fötter och vara essentiellt delaktig i strategin

Vi arbetar typiskt med utmaningar som:

  • Brist på synlighet på Google
  • Tunt och ouppdaterat innehåll på hemsidan 
  • Brist på insikt i hur man kan boosta sin branding på Google 
  • Ingen utdelning av potential och sökningar i marknaden
  • Ingen dialog med partners om att hänvisa till webbsidan
  • Inget gemensamt mål om att hänvisa till webbplatsen via sociala medier och PR

SEO & Owned Media-teamet agerar sparringpartner på kundens digitala plattform.

VI hjälper med att optimera närvaron på Google och kundupplevelsen på kundens onlineplattform - exempelvis kundens webbsida, sociala medier, applikationer, pressidor och mycket mer.

Specialisterna i SEO & Owned Media sammarbetar dagligen med kunden. Baserat på data och analys samt rådgivning hjälper vi till både på taktisk och operationell nivå.

SEO är god kommunikation med Google i åtanke

Det handlar inte om att manipulera sökmotorerna, utan att skapa innehåll till användarna med sökmotorn i åtanke

Lägg din energi på att skapa värde för dina besökare.