Uncategorized

Quisma ska accelerera tillväxt för Kapitalinvest

Rafael Araujo från Quisma & Kapitalinvest

Quisma inleder nu ett samarbete med Kapitalinvest. Målet är att accelerera tillväxt på den svenska marknaden via digitala kanaler.

Kapitalinvest är ett svenskt bolag som 2016 lanserades som uppstickare i en bransch med en hög andel väletablerade spelare. Företaget ger finansiella råd och hjälper individer, företagare och institutioner att bygga, bevara och förvalta förmögenheter. Kapitalinvest erbjuder bl.a. en Private Banking-tjänst till individer som har 5 miljoner kronor eller mer att placera och vill disrupta ett segment som ett modernt alternativ i en bransch utmattad av traditionella aktörer.

– Vi är en mindre, smidigare aktör med modernare tillvägagångssätt och arvoderingsmodell än de traditionella aktörerna. Nu är vi redo att ta Quisma till hjälp för att stärka vår närvaro i digitala plattformar och attrahera nya Private Banking-kunder. Vi ser fram emot partnerskapet, säger Jonas Höglund, Founding Partner på Kapitalinvest.

Ett sjumannateam ska jobba med projektet, där den första etappen väntas bli klar under 2021 och fokuserar på organisk sökoptimering som en grund inför aktivering av andra kanaler i ett senare skede. Rafael Araujo, operativ chef på Quisma, är peppad på uppdraget.

– Det blir riktigt spännande att samarbeta med ett nytänkande bolag som Kapitalinvest. Varumärket har en fantastisk tillväxtpotential och vi på Quisma kommer att matcha deras agilitet och ambition väl.